Midtjysk Smede & Maskinservice -  v. Henrik S. Jacobsen
Nyheder:
Her vil løbende komme nyheder og info om nye emner, vedr. Midtjysk Smede & Maskinservice.
 
Vejhøvle i Galv. udgave:

Vejhøvle fra Midtjysk Smede & Maskinservice er fuldgalvaniserede og med påmonteret vendbar slidskær som kan udskiftes. Vejhøvlene er liftophængte og findes både i en manuelt betjent udgave af hjulsæt Type 215M, og i en hydraulisk udgave Type 215HY:

Specifikationer:
Længde:  300cm
Bredde :  215cm
Egenvægt:  330kg

standart m. lovpligtigt lyssæt monteret.

   
 

 
Type 215M

 
 
 
 Pris: 11500+moms og fragt

 
 
 
 
 


Type 215-HYPris: 14500+moms og fragt


Hydr. hjulsæt som drejer med
traktoren.

Model 245HY.
special opbygget f. kunde med undervogn fra en fuldfoderblander, 6,5m lang og 2,45m bred, med kraftige skrabeblade og hydr. hjulsæt. Malet i valgfri Ral farve.

Pris: 36500+moms og fragt


             Fodercontainer m. pallegaffelbeslag
Pris: 17500+moms og fragt
Fodercontainer m. 26 ædepladser , 4meter lang og 2meter bred. Velegnet til udendørs fodring af dyrehold, malet i Ral farve og med bund i 22mm Bodex plade. Med pallegafel lommer så den er nem at flytte med


HS-Sandrive f. Minilæsser:


Pris: 15500+moms og fragt.

- Valgfri læsserbeslag.HS-Sandrive til minilæssere er udviklet for at kunne jævne og lufte sand i kummer ved kostalde. Sandriven er kraftigt udført og fuldgavaniseret for land holdbarhed. med dobbeltvirende hydr. opklap af rive arm og manuelt svingbar til begge sider. Monteret med justerbar sandplov som skubber det yderste sand ind i kummen igen. Standart med 2 stk 1/2" Han lyn -koblinger.
"spar tid og penge med en sandrive- giv dine køer det bedste sengeleje"

Opbygges efter kundens ønske med valgfrit læsser beslag.Kreaturvogne HS 400, HS 500 , HS 600.

 Kreaturvogne fra Midtjysk Smede & Maskinservice er udført på eget værksted og 100% dansk produceret. Vognene er fuldsvejste, og opbygget på en kraftig bundramme, med bukkede 3mm plader i sider eller 18mm Bodex finer plader. Vognene er med hydraulisk hæv/sænk funktion på hjulsæt, og monteret med presennings tag og lovpligtigt lys i LED.


     - Et udpluk af de vogne vi har fremstillet for kunder:

   
 HS400 m. finer sider
 HS 500 m. udv hjulsæt 
 


HS 500 i Fendt farve
m. galv. fangefoldHS 500 m. indv. hjulsæt

HS 500 m. udv. hjulsæt


HS 600 m. indv. hjulsæt og galv. fangefold

HS 600 i grøn m. indv.
hjulsætHS600 m. løs fangefold monteret på siden.

        Blokvogn BLV 4,5T:

 Blokvogn BLV 4,5T er en lavbygget blokvogn til transport af mindre entreprenør maskiner, Minigravere , Minilæssere etc.. 
Blokvognen er bygget op på en kraftig underramme og hænger i en kraftig trækbom i traktorens liftarme så når de hæves kommer kørerampen til jorden. blokvognen kan efter kundens ønske også monteres med hydr. bagklap.

Som standart med Led lyssæt monteret og huller i siden af ramme for suringsbånd til fastgørelse af emner man kører med.SiteBuilder drevet af  Vistaprint